PCR-test – Hvad fortæller den, og hvor sikker et den?

PCR-testen er langt fra det perfekte værktøj til smitteopsporing. Faktisk er der mange problemstillinger forbundet med en PCR-test og basalt set siger den ikke noget om hvorvidt man er syg eller ej.

Problem 1 – Usikkerhed (Risiko for falsk positiv)
Risikoen for en falsk positiv på en PCR-test afhænger af hvor mange cyklusser testen køres før det positive resultat kommer. En cyklus er en fordobling af en kendt sekvens på virussets RNA, som anses for at være unik for virusset og hver kørt cyklus er defineret som en ct-værdi.

Et positivt resultat viser sig, når testen har gentaget nok cyklusser til at den kendte sekvens kan detekteres af testen.

Hvis der er meget virus til stede, kan sekvensen allerede detekteres bare efter få cyklusser altså ved en lav ct-værdi. For hver cyklus der køres, øges usikkerheden. Derfor vil man altid kunne fremprovokere et positivt resultat, det er blot et spørgsmål om at køre nok cyklusser.

Hvis en test konstateres positiv efter 35 cyklusser er usikkerheden omkring 97%. Derfor anbefales det at man ikke overstiger en ct-værdi på 25, som anses for at være et sikkert niveau.

Her i Danmark tillader man en ct-værdi på 38 på trods af, at et positivt resultat ved ct-38 højest sandsynligt vil være en falsk positiv da det vil betyde en usikkerhed større end 97%.

Det er problematisk at man ikke får oplyst om ens positive test er kommet ved ct-38 eller ct-10 da man derfor ikke kan være sikker på om man har taget en test med lav eller høj usikkerhed.

Problem 2 – Kan ikke skelne mellem fragmenter og intakt virus
Der er også en risiko for at der detekteres fragmenter af virus fra en overstået infektion, da det som sagt kun er en lille sekvens af virussets RNA der søges efter. Når kroppen bekæmper en virusinfektion, nedbryder kroppens immunforsvar virus til mindre fragmenter som florerer i kroppen efter en overstået infektion. Derfor er der en meget stor risiko for, at få en positiv PCR-test efter at man har været smittet, selvom man ikke længere har aktiv virus tilstede.

Problem 3 – Reel positiv svar kan betyde flere ting – og er IKKE ensbetydende med at man har covid
Det at man er inficeret med corona virus er ikke det samme som at have covid. Derfor er en reel positiv test ikke ensbetydende med, at man er syg.

Man behøver slet ikke en test til at fortælle om man er syg eller ej, da en sygdom er er defineret ved ”fysisk eller psykisk forstyrrelse af et organ eller en kropsfunktion, som viser sig ved et eller flere bestemte symptomer” altså, ingen symptomer, ingen sygdom.

Opsummering
Det eneste en PCR-test fortæller, er om der findes en specifik RNA sekvens som man formoder er unik til det man leder efter, i dette tilfælde SARS-COV-2, altså intet om hvorvidt man har udviklet sygdommen covid19. Derfor er det ekstremt misvisende, at det i daglig tale kaldes for en covid19 test da det på ingen måde indikerer om man har covid19.

Desuden er PCR-testen ikke 100% sikker, da der er en stigende risiko for falsk positiv jo flere cyklusser der køres, testen er ydermere så følsom, at der er risiko for at detektere en overstået infektion. Man må heller ikke glemme risikoen for at få en falsk negativ også forekommer.

Disse problematikker er ikke ukendte, men alligevel fortsætter regeringer, inklusiv den danske, med at indføre uvidenskabelige restriktioner, baseret på smittetal fra PCR-test.

Dette er intet andet end en kæmpe skandale og af netop denne grund har advokaten Reiner Fuellmich, igangsat en international retssag mod verdens ledere og han omtaler det som ”den største forbrydelse mod menneskeligheden”. Som resultat er Norges regering netop blevet sigtet og flere sigtelser er på vej.

Desuden har liggende retssager pågået i b.la. Portugal hvor regeringen havde tilbageholdt turister på baggrund af en positiv PCR-test. Domstolen konkluderede at PCR-testen ikke er ensbetydende med at man er syg, hvorfor det ikke er tilladt at tilbageholde turister på baggrund af en positiv PCR-test.

I Danmark pågår der i øjeblikket en retssag mod Mette Frederiksen af blandt andet samme årsag, anført af OOC, Organisationen for Oplysning om Corona.

I øvrigt mener jeg, at det er respektløst over for de stakkels individer, der rent faktisk har covid19 og kæmper for livet, at personer uden symptomer bliver sat i samme kategori, idet de diagnosticeres med covid19 på baggrund af en positiv test som intet har med covid19 at gøre!

“Anyone can test positive for practically anything with a PCR test, if you run it long enough… with PCR if you do it well, you can find almost anything in anybody… it doesn’t tell you that you’re sick.”

Dr. Kary Mullis, Nobelpris modtager og opfinder af PCR-testen.

Mere information om PCR-test med henvisninger til videnskabelig dokumentation kan findes her:

https://swprs.org/the-trouble-with-pcr-tests/

https://www.collective-evolution.com/2021/03/03/new-lancet-article-suggests-50-75-of-positive-pcr-tests-are-not-infectious-people/

En kort og informativ video der på omkring 10 minutter forklarer princippet om PCR-test:

Reiner Fuellmich:

Leave a Reply

Your email address will not be published.